Els llibres visiten la piscina
26/07/2017

Per segon any consecutiu es posa en marxa el servei de Bibliopiscina a les piscines municipals de Corbera. Al recinte de bany trobareu el moble on hi ha diferents tipus de material per podeu gaudir de la lectura mentre utilitzeu les instal·lacions municipals. Recordeu que són llibres d’ús exclusiu dels usuaris de la piscina. El servei de Bibliopiscina estarà disponible en l’horari de la Piscina Municipal de dimarts a diumenge de les 11 a les 14h, i de les 16 a les 20h.

Hi ha revistes de diferents temàtiques com per exemple d’història. També, una selecció de llibres de lectura ràpida que podreu deixar reservat utilitzant els punts de lectura que teniu a la vostra disposició al mateix moble. Per als menuts, teniu un bon grapat de còmics.

La Bibliopiscina serà punt de recollida de llibres, la biblioteca forma part de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana, per tant s’ha de complir la normativa i recordeu que les devolucions amb retard porten associades penalitzacions. Podeu deixar els llibres a la Bibliopiscina si no teniu disponibilitat d’horari (horari d’estiu de la biblioteca és de 10h a 14h de dilluns a divendres i la vesprada de dijous de 16h a 19h) però la recollida de llibres de la piscina a la biblioteca es farà els dimarts i divendres.

Recordeu que s’ha de tenir cura amb els llibres, revistes i còmics ja que han de poder ser utilitzats per la resta d’usuaris. Esperem que la tria de llibres i revistes siga del vostre gust.

Vos desitgem bones i refrescants lectures!

Horari Biblioteca
Dilluns a divendres de matí: de 10 h a 14 hores.
Dijous de vesprada: de 16 h a 19 hores

Novetats