Sessió del Club de Lectura de novembre
21/11/2016

Divendres va tenir lloc a la Biblioteca la sessió de novembre del Club de Lectura.
Ens havíem llegit "Del color de la leche" una novel·la que narra la història d'una dona que viu a principi del s. XIX. Mary, així es diu la protagonista, és filla de camperols. I junt amb les seues tres germanes, treballen a la granja familiar. Mary té una malformació a la seua cama i per això és l’elegida per anar a casa del vicari per a ocupar-se de la seua dona que està malalta. Allí aprendrà a llegir i a escriure. Però no vos conte més que el llibre és curtet!!
Pel que fa a la sessió, varem tindre gran assistència com de costum, i va hi haure gran participació, es notava que el llibre en general, havia agradat. Van hi haure altres comentaris de la lectura com per exemple que no és una novel·la històrica perquè no està documentada.
Quedarem emplaçats per al 16 de desembre, després de llegir“Matar a un ruiseñor/ Matar a un rossinyol” de Harper Lee. Una novel·la sobre la problemàtica de la raça de color als Estat Units.
Vos deixem unes imatges de la sessió. I vos recordem que a la Biblioteca teniu un exemplar del llibre per si el voleu llegir.

Horari Biblioteca
Dimats i dijous de matí: de 10.30 h a 12.30 hores.
Dilluns a divendres de vesprada: de 16 h a 20 hores

Novetats