En festes, Corbera neta i sostenible
13/08/2018

Arriben festes i amb aquestes son pròpies les nits de comboi, retrobaments, sopars amb amics, familiars i balls que comporten moltes tones de residus plàstics que acaben contaminant les platjes que com a conseqüència, afecten al canvi climàtic. La campanya de l’Ajuntament “Corbera més neta i sostenible” s’estén des de l’estiu a les festes per promoure l’ús del got reutilitzable i així poder reduir el plàstic d’un sol ús.

La regidora de Festes, Maribel Gayón ens explica un poc més aquesta innovadora campanya: "L’ajuntament de Corbera, amb ajuda del Voluntariat Mediambiental de Corbera, s’ha sumat a les iniciatives europees i estatals per reutilitzar el plàstic que amb la promoció del got reutilitzable durant les festes, completa les accions que al llarg de l’any s’han engegat en l’àmbit municipal per fer un ús més racional dels residus que generem com es va fer durant les falles intensificant els punts de reciclatge de plàstic als casals o als edificis públics i amb el lema de l’Escola d’Estiu d’enguany “Els colors del poble: sostenibilitat, reciclatge i inclusió".

Aquestos gots tindràn una doble finalitat:

               1.- La venta dels gots per part de les comissions festeres locals com son els festers de Sant Vicent, els Xics Fadrins i les Filles de Maria, serán a 2€, sent els beneficis d'aquests per a cada comissió.

               2.- Reduir els residus i contribuint a la sensibilització corberana en matèria ambiental.

"El progrés de la societat s’imposa i s’adapta a noves circumstàncies i, de la mateixa manera que reciclem, hem d’aprendre a reduir i reutilitzar els productes, una gestió sostenible d’allò que utilitzem i al remat, és un dels grans reptes en matèria mediambiental de l'Ajuntament de Corbera", assenyala Maribel Gayón.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30