Xarxa Jove
Joves Creactius de la Ribera Baixa 2017
18/07/2017

Del treball conjunt de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i els pobles integrants de la Mancomunitat de la Ribera Baixa, naix un projecte ambiciós per a la joventut: Xarxa Jove.
Xarxa Jove vol ser un  programa promotor d’activitats dirigides a la població jove. Des de cursos de formació passant per activitats lúdiques i també culturals. Es volen donar ferramentes als nostres joves per tal que desenvolupen les seues necessitats. Fent també que els Ajuntaments s’impliquen i puguen utilitzar recursos que provenen de l’IVAJ sense cost municipal.
Les dos primeres accions que s’han portat a terme són la Baixada del Riu Xúquer ja realitzada i la que ara ens ocupa Joves CreActius de la Ribera Baixa. Com tots sabeu, a Corbera s’han realitzat diverses edicions de Joves CreActius amb la participació de corberanes i corberans que han  demostrat a la resta de conveïns les seues inquietuds i projectes que tenien i tenen entre mans. Una posada en valor del seu treball i un reconeixement per part de la societat corberana de la seua feina.
Des de l’IVAJ  van mostrar molt d’interès per les nostres jornades des del moment inicial de contacte amb la Regidoria de Joventut, i a partir d’aquestes converses es va decidir obrir la participació a la resta de poblacions de la Ribera Baixa. Des de Corbera, animem als nostres joves a participar d’aquesta edició ja que serem poble amfitrió; el programa d’activitats es donarà a conèixer més endavant.
Vos recordem que a la Biblioteca teniu l’imprès amb les bases per a la participació a les jornades i que el termini d’inscripció finalitzarà el 31 de juliol.

INSCRIPCIÓ A JOVES CREACTIUS DE LA RIBERA BAIXA 2017

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31