Educació
L’Ajuntament de Corbera fa efectiu el pagament de la segona fase de XarxaLlibres.
28/11/2016

L'Ajuntament de Corbera ha fet efectiu el pagament de 17.190,22€ corresponents a la segona fase de XarxaLlibres a totes les famílies adscrites al programa que realitzaren la devolució dels llibres als centres educatius en finalitzar el curs 2015-2016, segons les comprovacions pertinents des de l’Àrea d’Eduació en coordinació amb l’equip docent del CEIP El Castell i l’AMPA.
En total, a Corbera s'han atés en este programa de XarxaLlibres, 257 sol•licituds d'alumnes del municipi que realitzen ensenyaments obligatoris i formació professional bàsica als centres públics i concertats. I en concret, en la segona fase 207 sómn les sol•licituds concedides i abonades per part de l’Ajuntament de Corbera, dilluns 28 de novembre.  
El cost total global de les ajudes per a este programa per part de les tres administracions involucrades en el programa, l'Ajuntament, la Diputació i la Generalitat Valenciana ha sigut de 541.266,90 euros, dels quals 24.739,86€ és la quantia concreta pertanyent al municipi corberà en aquest programaf finançat a tres bandes.

Iniciativa positiva ja que ha permés un important estalvi econòmic a les famílies que compraren els llibres del curs 2015-2016.
Xarxa Llibres ha permès la creació de bancs de llibres en els centres educatius, coordinats i gestionats pels mateixos centres educatius, que han arreplegat els llibres, els han comprovat, registrat, han preparat els lots i han redistribuït els llibres per a reutilitzar-los.
Per la seua banda, la Conselleria ha assignat una dotació econòmica als centres per a la reposició i renovació dels llibres deteriorats, que no reunixen les condicions necessàries per a ser reutilitzats i els exemplars necessaris per a completar els lots en funció de l'alumnat participant en cada centre.
En el present curs 2016-2017 molts escolars que s’han acollit al banc de llibres del seu centre comptaran amb els llibres gratuïts. La regidora d'Educació, Mentxu Balaguer, agraïx el treball que han realitzat, per a dur a terme la posada en marxa d'estos bancs de llibres, els equips directius, docents, pares, mares i totes i tots els que han participat en el projecte.
 

  Divendres, Juny 17, 2016 - 14:45
  Educació

  L’Ajuntament de Corbera des de la Regidoria d’Educació informa a les famílies que ja han començat els tràmits de la segona fase de Xarxa Llibres del curs 2015/2016 i de la participació en el banc de llibres per al curs 2016/2017.
  Què cal fer? Després de la creació del catàleg de llibres 15/16 ja realitzada per part dels equips directius dels centres, les famílies han d'emplenar la sol•licitud telemàtica prèviament per a l’entrega dels llibres als centres en el següent enllaç: www.xarxallibres.edu.gva. Hi ha dos tipus de formulari telemàtic: un, si sou una família que ha participat de la primera fase del programa Xarxa Llibres, i dos, si sou una família que NO ha participat del programa Xarxa Llibres, però voleu participar del banc de llibres per al banc de llibres per al curs 16/17.
  Una vegada emplenat el formulari telemàtic s’imprimirà i s'entregarà signat al centre juntament amb el material, d’acord amb les dates establertes per cada centre per a l’entrega dels llibres i fins al 22 de juny- per a primària. La recepció, revisió i validació de llibres la verificarà la Comissió de Banc de Llibres que serà decidida pel Consell Escolar del Centre i estarà formada per les mares i pares i mestres del Consell Escolar, més la direcció del centre i tutors/es fins el 15 de juliol.
  Posteriorment al procés de recepció de formularis telemàtics i de material, d’acord amb la verificació de material i de les dades per part de la Conselleria, els ajuntaments estaran en disposició de poder realitzar el pagament de la segona fase de Xarxa Llibres. I també posteriorment s’informarà a les famílies de la participació en el banc de llibres per al curs escolar 2016/2017.  
  Més informació i dubtes en la pàgina Web de conselleria, a l’apartat de xarxa llibres: www.xarxallibres.edu.gva. Des de l’Ajuntament de Corbera seguirem informant de les novetats que es publiquen d'ara endavant.

  Manual per al tràmit de la 2ª Fase del Programa #XarxaLlibres

  Information source: 

  Dilluns, Novembre 30, 2015 - 17:00
  Educació

  Vista l’ordre de Conselleria respecte a les ajudes de Xarxa Llibres en el seu primer tram de fins 100€, per als escolars empadronats en el poble (escolars dels centres públics i concertats de primària, ESO i FP Bàsica per al curs 2015-2016) es gestionaran a l’Ajuntament des de dimarts 1 de desembre 2015 fins a divendres 11 de desembre de 2015.

  Cal omplir la instància que ja està disponible on line en xarxallibres.edu.gva.es de forma telemàtica i imprimir-la per a presentar-la per registre d’entrada de l’Ajuntament de Corbera (de dimarts 1 de desembre a divendres 11 de desembre de 8 a 3 h). Una instància per escolar. En el primer despatx entrant a l’Ajuntament a mà dreta estarà disponible un tècnic municipal assessorant els dubtes i ajudant a emplenar telemàticament la instància on line.  

  Imprescindible posar el NIA de l’alumne, el codi de centre i la informació requerida de les factures a més a més d’emplenar correctament les dades personals. Cal adjuntar la documentació acreditativa de les factures i copia del DNI del sol•licitant per mes informació consultar les bases al la web municipal i tauló d’anuncis.

  Els abonaments de fins els primers 100 € per instància es pagaran a les famílies abans del 30 de desembre de 2015 per part de l’Ajuntament de Corbera, condicionant estos terminis als establert per Conselleria.

  Recordem a les famílies que a la Biblioteca Pública Municipal disposeu d’ordinadors amb accés gratuït a Internet, per a poder realitzar el tràmit telemàtic d’emplenar les instàncies. L’horari és per les vesprades de 4 a 8 i els matins de dimarts i dijous des de les 10 fins a les 13, i els dissabtes de 11 a 14 hores.
   

  Information source: 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30