L'Ajuntament de Corbera serà una de les 17 entitas pilots on s'implantarà I-Pobles
17/11/2017

Ahir de matí va tindre lloc la presentació de “I-pobles” amb l'assistència del diputat de modernització Ivan Martí i els representants dels 17 municipis pilot que formaran part de l’aplicació, entre ells Corbera.
L' objectiu va ser la posada en comú de la forma d’implantar en cadascuna de les localitats pilot (Albal, Alberic, Algar de Palància, Bellús, Benifairó de la Valldigna, Bugarra, Bunyol, Corbera, Guadassuar, Manuel, Meliana, Pinet, Puçol, Rafelbunyol, Torrella, Vallada i Vallés ) l’aplicació “I-pobles”. A més d’estudiar quines variacions es faran a l’aplicació perquè la seua implantació,  a principis de gener del proper any a un centenar de municipis més, siga un èxit. És el projecte més important de la legislatura. Un projecte que permetrà una gestió més eficients dels ajuntaments. A més, facilita una comunicació més fluida amb la ciutadania i més transparència.
Els pobles pilot, comptaran amb una versió de proba de “I-pobles” per a que tant els municipis com els usuaris, es familiaritzen amb l’aplicació.
Què és l’aplicació “I-pobles”?
L’aplicació “I-pobles” forma part del projecte impulsat per la Diputació, per implantar l’administració electrònica a localitats de menys de 20.000 habitants. Aquest projecte té com a objectiu la possibilitat de tractar la informació amb l’administració de forma electrònica, estalviant d’aquesta manera paper i millorant la comunicació amb els ciutadans.
Els usuaris de “I-pobles” sols hauran de disposar d’un navegador amb accés a internet i un certificat electrònic. Una vegada el tinga, l’usuari podrà fer les gestions amb l’administració des del seu terminal.

Pots consultar la notícia sencera al següent enllaç: http://www.dival.es/sala-prensa/content/i-pobles-s-implementa-en-17-localitats-pilot

Font: www.dival.es

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31