NOU FORMAT D’ESCOLA DE NADAL I TALLERS DE JOVES
15/12/2017

La Regidoria d’Educació, Cultura i Joventut, amb l’ajuda pressupostòria de la Mancomunitat de la Ribera Baixa, ha programat un nou format d’Escola de Nadal i Taller de Joves. En aquest sentit, la citada àrea de l’Ajuntament de Corbera des del darrer mes de novembre ha estat informant que s’han organitzat noves propostes lúdiques per al públic més jove del municipi que es duran a terme del 26 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener, dates escollides tot pensant amb les característiques laborals que, generalment, ocupen les mares i pares en el període vacacional.
Com és sabut, junt amb el descans que necessiten els nostres xiquets en tota época no escolar, freqüentment, en els nuclis familiars sorgeixen problemes d’atenció cap als nostres fills, ja que el calendari laboral dels progenitors, generalment, no s’hi ajusta. Detectat això, l’Ajuntament ha dissenyat un projecte perquè les xiquetes i els xiquets pogueren divertir-se i, alhora, s’oferira un servei de suport a les mares i pares.
Així, la nova programació dissenya un servei d’atenció individualitzada; d’una banda, de 3 a 11 anys, gaudiran d’entreteniment diversió en unes dates tan màgiques, i, d’altra banda, ara també els adolescents entre 12 i 16 anys també podran passar-ho bé amb activitats lúdiques i educatives ideals per a la seua edat amb robòtica, experiments i més sorpreses.
Tota una oportunitat única, més encara si pensem que aquest servei públic ha estat subvencionat amb l’ajuda del consitori, tot oferint-hi una Escola de Nadal amb major diversitat de propostes i amb menor cost: tan sols 5 euros per cada xiqueta i xiquet de Corbera.

  • Escola de Nadal per a ESO
  • Escola de Nadal per a Infantil

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31