Retirada de la uralita de fibrociment del CEIP El Castell de Corbera
22/11/2016

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Corbera, des de l’inici de la legislatura, ha intensificat les gestions i tràmits amb la Conselleria d’Eduació, Investigació, Ciència i Esports per a la retirada de la uralita de fibrociment. Gestions materialitzades en l’adjudicació a data de 2 de novembre, de l’obra menor que contempla la retirada de la porxada de fibrociment i reposició i la reforma dels banys exteriors del CEIP El Castell. L’obra menor finançada per la Conselleria ha estat adjudicada a l’empresa Levantina de Servicios, que compta amb un període de 5 mesos per a l’execució de les obres.    
Divendres 18 de novembre, representants de l’empresa adjudicatària i la subcontrata que realitzarà les obres visitaren les instal•lacions del centre i es reuniren amb l’alcalde de Corbera, Jordi Vicedo, la Regidora d’Educació, Mentxu Balaguer i amb la Directora del CEIP El Castell, Vanessa Sanjuán per analitzar sobre el terreny la planificació dels treballs que s’espera estiguen completats en primavera.
La demanda de la tota la comunitat educativa escolar de Corbera treballada a tres bandes Ajuntament, AMPA i direcció del centre amb la Conselleria ha donat el seu fruit; abans que finalitze el curs el CEIP El Castell estarà lliure de la porxada cancerígena i comptarà amb les instal•lacions bàsiques exteriors del centre condicionades.
 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30