Gastronomia típica

QUIN MENJAR!!!

 

  Corbera té una tradició gastronòmica típica dels pobles mediterranis, encara que ha desenvolupat variants locals dels diversos plats.

AMANIDES:

    Típica amanida mediterrànea amb tomaques, encisam, ceba i olives, adobada amb oli d'oliva. Pot completar-se amb pimentons, tomaquetes, etc. de saladura o encurtits.

DOLÇOS:

    Coquetes de segí, rotllets d'anís, coques de cacau, arnadí, bunyols de carabassa i la corona d'ametlla.

ARROSSOS:

    Arròs caldós (amb fessols i naps), arròs al forn (amb panses i moniatos), paella de conill i pollastre, all i pebre d'anyell amb fessols de corfa i molla.

 

La Corona d'atmeló

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30