Les Falles de 2020 i el 6é Corbera Blues Festival, es suspenen definitivament.

L’Ajuntament de Corbera informa al poble de la decisió consensuada entre les falles locals Falla El Masclet i Falla VilaiHonor de suspendre definitivament la celebració de les Falles de 2020, en compte d’ajornar-les com s’havia determinat poder fer en un primer moment. La decisió no ha estat fàcil.
▪️Des de la Regidoria de Festes s’ha estat al costat de les dues falles des de la setmana prèvia a la declaració de l’estat d’alarma mostrant respecte i suport a cada decisió acordada a mesura que avançava la situació.
▪️Esperem i desitgem poder celebrar en 2021 les falles com cal i gaudir de la festa a Corbera. Una forta abraçada a totes les falleres i fallers del poble.
El comunicat emès per les dues falles diu el següent:
 COMUNICAT FALLES CORBERA
“Reunits a Corbera el 18 de maig de 2020, els presidents de la Falla El Masclet i de la Falla Vila i Honor i la Regidora de Festes de l’Ajuntament de Corbera, davant l’actual situació de pandèmia que estem vivint i la incertesa de poder celebrar com cal les Falles 2020, acorden suspendre definitivament la seua celebració.
La Regidoria de Festes, en nom de l’Ajuntament de Corbera ha mostrat el seu suport institucional.
Ambdues falles des d’aquest mateix moment ens posem com a repte planificar i preparar les properes festes falleres del 2021 amb més il·lusió i ganes si cap.
Volem agrair als fallers i falleres la seua comprensió i esperem poder prompte gaudir al màxim de les nostres festes falleres.”

De la mateixa manera l’Ajuntament de Corbera informa al poble de la decisió acordada entre l’organització del Corbera Blues Festival i la Regidoria de Festes de suspendre la celebració de la 6a edició prevista per a l’últim cap de setmana de juny.
▪️ L’organització i l’Ajuntanent han considerat que atenent a la situació que vivim amb motiu de l’emergència sanitària pel coronavirus i la procedència nacional i internacional d’alguns grups i les restriccions de mobilitat és la millor opció per la incertesa del moment.
▪️ Des de la Regidoria de Festes es continua apostant per a l’estiu i per a quan la situació ho permeta, i sempre d’acord amb les normes sanitàries del moment, per actuacions musicals d’interès com a motor econòmic per al sector local de la restauració, i com a dinamitzador cultural i social de la ciutadania.
▪️ Els grups acordats per a 2020 se’ls mantindrà la preferència per a actuar en l’edició de 2021.
▪️ Esperem i desitgem poder celebrar en 2021 el festival com cal i gaudir d’aquest estil musical del que Corbera ja s’ha convertit en un menut però important poble de referència internacional.
El comunicat publicat al facebok de l’organització diu el següent:
"6 Corbera Blues Festival 2021
No volíem, no volíem, però era inevitable, es cancel•la el Corbera Blues Festival 2020. Degut a la situació excepcional que estem vivint estos mesos, no ens queda altra que suspendre l’edició d’enguany i esperar amb encara més entusiasme si cap el 6 Corbera Blues Festival, el 2021.
Gràcies a tots els artistes que anaven a participar. Vos esperem l’any que ve."