Reunió de seguiment entre l'Ajuntament de Corbera, a través del departament de Serveis Socials, i Càritas Corbera sobre l'atenció alimentària a les famílies del poble en situació de risc i vulnerabilitat.

L'Ajuntament de Corbera informa de l'atenció alimentària a les famílies del poble que durant l'emergència sanitària es presta des de Serveis Socials en col·laboració amb Càritas Corbera per atendre totes les necessitats. Comunicació essencial que permet detectar les persones en situació de risc i vulnerabilitat en temps de COVID_19 i també no duplicar les ajudes.
▪️ El Departament de Benestar Social Municipal dins l'equip de Serveis Socials Base de la Mancomunitat Ribera Baixa atén amb ajudes d'emergència, atenció domiciliària i assessorament des de l'inici de l'estat d'alarma totes les necessitats que arriben a l'ajuntament dacord amb el decret publicat per GVA Igualtat i Polítiques Inclusives i les directrius dels programes socials de la Diputació de València.
▪️ La coordinació amb Càritas Corbera per part de l'Ajuntament des de març ha estat fonamental per a l'assistència i col·laboració per al repartiment de lots d'aliments per garantir la seguretat de les famílies i de les persones voluntàries del poble que fan una gran tasca assistencial.
▪️ L'Ajuntament també ha tramitat a través del servei d'emergències de la Generalitat Valenciana lots d'aliments per a les famílies vulnerables i poder seguir atenent a totes les persones necessitades del poble.
▪️ També volem agrair l'aportació de lots d'aliments a l'Ajuntament per part d'Ernesto Lizaga de Charter Consum Corbera, per a les famílies que més ho necessiten i tenen dificultats en estos mesos difícils. Moltes gràcies.
Recordem que qualsevol família que tinga dificultats o si detecteu persones que estan en situació de vulnerabilitat podeu demanar ajuda i assessorament en els Serveis Socials Muninicipals de l'Ajuntament o contactar amb Càritas Corbera.