Ruta Vall de les Coves

El nostre recorregut començarà a l'Ermita del Santissim Crist, continuem en direcció oest pel carrer Calvari seguint recte cap al camí de les Coves. Després d'una llarga costa, en el km 1'5, ens trobem davant de l'antiga "Caseta dels Constipats", denominada així perquè es diu que les persones quan arribaven dalt cansades reposaven allí i del corrent d'aire es refredaven.

En el km 1'9 girem a la dreta per anar al Motor de les Coves de Corbera, lloc idoni en què recrear-se per a un pausat i merescut descans. Seguim el trajecte pel camí, baixant deixem de banda "la Pedrera", seguirem fins arribar a la "Venta la Loca" (esquerra), antiga taverna que fa cantó amb la carretera comarcal que va cap a Alzira.

Portem caminats 3,1 km. Per raons de seguretat no recomanem creuar la transitada carretera per a continuar pel Plà de Montserrat, de manera que la tornada es realitzarà pel mateix itinerari, amb opció de visitar el Motor Municipal d'Aigua ubicat al final del camí que ix a l'esquerra uns 50 metres abans d'arribar a la "Caseta dels Constipats".