Ocupació

EMPUJU 2020 - Subvenció per a la contractació de joves

Aquesta subvenció ha estat finançada pel Fons Social Europeu a càrrec del programa Operatiu d'Ocupació Juvenil, i l'assignació específica per a la Iniciativa d'Ocupació Juvenil en el marc de l'objectiu d'inversió en creixement i ocupació destinades a Espanya.

EMPUJU 2020 – L'Ajuntament de Corbera ha estat subvencionat pel SERVEF amb 26.970,17 €, dins del programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves, majors de 16 anys i menors de 30 anys, que figuren inscrites com desocupades en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. 

Amb aquesta subvenció finançada pel FSE, es contractarà a una persona durant 12 mesos, que realitzarà funcions administratives en les oficines municipals.

Si aquestes interessat/a a optar a aquesta subvenció, assegura't d'estar inscrit en la teva oficina del SERVEF en Garantia Juvenil i estar en possessió d'alguna d'aquestes titulacions: Dret, Administració i Direcció d'Empreses (ADE), Relacions Laborals, Econòmiques...

Si desitja més informació sobre l'ordre que tramita el procediment pot entrar en la pàgina Web del EMCUJU 2020- PROGRAMA DE SUBVENCIONS DESTINADA A la CONTRACTACIÓ DE PERSONES JOVES QUALIFICADES PER ENTITATS LOCALS, EN EL MARC DEL SISTEMA NACIONAL DE GARANTIA JUVENIL.

Més informació referent a aquestes subvencions:

- Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Corbera.

- Direcció General d'Ocupació, Assumptes Socials i Igualtat d'Oportunitats de la Comissió Europea.

- Unitat Administradora del *FSE (UAFSE,Ministeri d'Ocupació i Seguritat Social)