Reunió entre les àrees de cultura i festes per a la dinamització de l’economia local

L’Ajuntament de Corbera informa del treball que s’està realitzant des de les àrees de Festes i Cultura per ajustar al màxim els pressupostos d’aquestes partides municipals donat que els actes públics estan suspesos de moment davant la situació actual des del passat 14 de març, i vista la previsió econòmica municipal de menys ingressos segons l’informe de l’àrea d’intervenció del consistori.
L’objectiu de les àrees de Festes i Cultura és realitzar aquelles activitats previstes al llarg de l’any o altres de noves que ajuden a dinamitzar els sectors dels bars i la restauració, i potencien els comerços i l’activitat empresarial de Corbera, sempre que siguen possible segons les directrius de seguretat de cada moment i acomplint totes les recomanacions sanitàries.
Considerant l’accés a la cultura com un dret de tota la ciutadania i la importància de donar suport al sector cultural, on s’inclouen moltes i diverses professions tècniques, logístiques i artístiques, s’ajornarà fins que siga possible mantindre la programació cultural i festera d’interès lúdic i social per a la població, dins de l'exercici 2020. En el cas que no siga possible es cancel·larà com ha estat el cas del Corbera Blues Festival.
Al temps se seguirà treballant per aconseguir les subvencions i optar a les màximes ajudes per al sector cultural i fester d’altres administracions que suposen poder seguir treballant per la cultura a Corbera incrementant les opcions i la qualitat de la programació i sempre fent un ús racional del pressupost municipal.
Des del passat 14 de març s’han anat ajornant sempre com a primera opció i cancel•lant totes les cites programades, que a mesura que avancen les fases de la desescalada per l’emergència sanitària aniran reprenent-se d’acord amb les directrius que publiquen tant el Govern de l’Estat com la Generalitat Valenciana.